Ingrediente
Blat: -400g biscuitii Petit
-240 ml suc din compot de ananas
-200g unt
-4 linguri de zahar
Crema: -400g smîntînă dulce
-300g iaurt gras
-300 ml apa rece +6 linguri zahăr pudră
-200g ananas din compot (tăiat cubuleţe)
-2 pachete de crema pentru prăjitură de vanilie
Decor: -bucăţi de ananas
-1 pachet tort_gelee transparent
Timp preparare: 30-40 minute
Preparare
Blat: Se piseaza biscuitii cu ajutorul unei vergele. Întru-un vas se pune la fiert untul , zahărul împreuna cu sucul din compot [se lasă la fiert pana la omogenizare] , se ia vasul de pe foc si se adauga in compozitia fierbinte biscuitii pisati.
Intr-o tava se pune hartie pergament peste care se toarna compozitia de biscuiti , se niveleaza cu ajutorul unei linguri.
Se baga la frigider, pana la pregatirea cremei.
Fructele pentru crema se lasa la scurs.
Crema: Intr-un vas pentru mixer se pune praful pentru crema, smantana recece de la frigider si 300ml apa.
Dificultate: minima
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu