Faceți căutări pe acest blog

marți, 5 aprilie 2011

Paradis tropical cu ananas

                                                                Ingrediente

   Blat:  -400g biscuitii Petit
            -240 ml suc din compot de ananas
            -200g unt
            -4 linguri de zahar
        
Crema: -400g smîntînă dulce
            -300g iaurt gras
            -300 ml apa rece +6 linguri zahăr pudră
            -200g ananas din compot (tăiat cubuleţe)
            -2 pachete de crema pentru prăjitură de vanilie
Decor: -bucăţi de ananas
           -1 pachet tort_gelee transparent

Timp preparare: 30-40 minute
                                                       Preparare

   Blat:  Se piseaza biscuitii cu ajutorul unei vergele. Întru-un vas se pune la fiert untul , zahărul împreuna cu sucul din compot [se lasă la fiert pana la omogenizare] , se ia vasul de pe foc si se adauga in compozitia fierbinte biscuitii pisati.
                 Intr-o tava se pune hartie pergament peste care se toarna compozitia de biscuiti , se niveleaza cu ajutorul unei linguri.
                  Se baga la frigider, pana la pregatirea cremei.
                  Fructele pentru crema se lasa la scurs.


Crema: Intr-un vas pentru mixer se pune praful pentru crema, smantana recece de la frigider si 300ml apa.

Dificultate: minima

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu